Menu

Vlinders, vogels en volants

Tussen romantisch en sportief, maar altijd vrouwelijk. Zo kunnen we de Belgische nachtgoedcollectie Lords&Lilies samenvatten. Deze zomer draait de collectie rond meloen, blauwtinten en framboos.

De zomercollectie biedt comfortabele, hippe outfits voor dag en nacht. Afbeeldingen van vlinders en vogels stralen helemaal het lentegevoel uit. Bolletjesmotieven in een waaier van tinten worden gecombineerd met effen stukken. Volants spelen helemaal in op de trends van het moment. Afwerkingen met kant aan de kraag, de mouwen en het decolleté voegen een romantische noot toe aan de collectie.

Van homewear tot sportswear

“Elegance” prijkt op de rug van joggingjasjes. Elegant zijn ze in ieder geval, met hun verfijnde details zoals hun stijlvol reliëfmotief en een subtiel strikje in de taille. Vooral in de zomer verlaat Lords&Lilies de slaapkamer en laat het merk zich zien in het straatbeeld. De comfortabele, vrouwelijke joggings zijn lenen zich als vlotte vrijetijdskledij. Bedrukte joggingpantalons, kniebroeken en hippe wijde pantalons met hun bijhorende tops zijn dan weer ideaal als homewear, te combineren met de bijhorende kamerjassen en slippers.

Romantische kant

Voor de nacht zijn er shorts en diverse pantalonmodellen met de bijhorende T-shirts, T-shirt jurken, doorknoopjurken en -pyjama’s in effen versie, bedrukt of versierd met kant. Knielange, wijde slaapkleedjes met reliëfmotief zijn versierd met opschriften als “Paradise”, “Imagine” en “Fly Away”. Om de slaapkamer, de zithoek en de badkamer a touch of Lords&Lilies mee te geven, zijn er fraaie badlakens en kussenovertrekken in de kleuren van de collectie, versierd met kwastjes. 

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle acties en promoties van Nuit de Folie! Inschrijven is gratis.